Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
EPOS
:: ELS 3
:. ELS 8
:: M 8 Centre
:: M 12.2
:: M 5i
:: M 12i
:: M 16i
:: M 22i
:: Encore 50
Epic 1
Epic 2
Epic 5
CREEK
DNM
ETI
MOREL
Akciók
Árlisták / prices
Rólunk írták
Kapcsolat
Serrature Meroni

Epos

Az 1983 ban, Robin Marshall által alapított cég s az általuk gyártott Epos hangsugárzók a tradicionális angol hangzás megtestesítõi. Az indulás éve, mely szinte megegyezik a Creek Audio alapításának idejével, nem véletlen. A két alapító barátsága ,a hangzásról vallott filozófiájuk azonossága nagymértékben hozzá járult, hogy a Creek által gyártott erõsítõkhöz ,azok hangzásvilágához mindenben illõ hangfalat tervezzenek.

Az 1999 év nagy változást hozott az Epos ( vagy mondhatnánk a Creek) életében. Az Epos hogy elkerülje a csõdöt ,s ezzel egy gyárbezárást, megszûnést, Robin gyermekkori barátja, Michael Creek tulajdonába került. Így a Creek elektronikákkal méltó párost alkotnak a vásárlók nagy megelégedésére és öregbítik az alapító jó hírnevét. Ráadásul az alapító elképzelése tovább él a korábban is az Eposnál munkálkodó Phil Knight tervezõmérnök jóvoltából,s a gondos, igényes hangfal tervezéssel, a saját igények szerint kifejlesztett hangszórókkal, minimális alkatrészt tartalmazó Epos hangfalak a világ számos országában szereztek nagy elismerést a szaksajtó valamint a hangra igényes vásárlók között.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy az Epos hangfalak a Creek elektronikákkal legnagyobb szinergiában zenélnek, köszönhetõen egy harmadik angol, Denis Morecroft legendás DNM kábeleinek is melyek hosszú évek óta az egyik legajánlottabb kábele az angol szakíróknak...s nem mellékesen az Epos hangfalak belsõkábele is.

Végezetül álljon itt az alapító Robin Marshall, hangszórókonstruktõr szavai:

"...bármikor is egy fokkal feljebb kerülünk a termék komplexitását jelentõ tökéletesség skálán,a zenei kommunikációból ugyan ennyit veszítünk. A legtökéletesebb eléréséért egyre többet áldozunk, miközben az csak bonyolultabbá válik".

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems