Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
EPOS
CREEK
:: EVO CD
:: EVO Integrated
:: EVO 5350
:: Classic Accessoires
:: Destiny Integrated
:: Destiny Power
:: Destiny CD
:: Destiny Accessoires
:: OBH-15
:: OBH-18
:: OBH-21
:: OBH-21SE
:: OBH-22
:: OBH-2 Accessoires
:: OBH-11
DNM
ETI
MOREL
Akciók
Árlisták / prices
Rólunk írták
Kapcsolat
Serrature Meroni

Creek

A brit hifi építõinek egyik jellegzetes képviselõje, ahol a legfontosabb kritériumok: a zene minél pontosabb megszólaltatása úgy , hogy a termék hallgatása örömet is okozzon, mindemellett fontos a lehetõ legjobb ár-teljesítmény arány.

Ez vezette Michael Creeket amikor 1982 ben elhatározta, hogy apja cégében eltöltött szakmai évek után saját céget alapít és megalkossa, az akkor célként kitûzött 99 (!) fontos erõsítõjét a CAS 4040-et.

Ezek közül ma is sok mûködik hibátlanul , szerte a világban a zeneszeretõ tulajdonosainak legnagyobb megelégedésére, örömére.

A Creek választéka nem látványosan gazdag, de pont elég ahhoz hogy, a továbblépés lehetõsége nyitva álljon azok számára, akiknek erre igénye és lehetõsége kínálkozik.

Tuner, CD lejátszó, integrált erõsítõ, valamint a közeljövõben megjelenõ elõ/végfok szerepel a gyártási palettán. A Creekre jellemzõ, hogy az erõsítõik kikapcsolt állapotban passzív elõerõsítõkként is használhatók.

A Creek  jellegzetes, már- már  sajátos gyártmánya az OBH sorozat.

Ezek az egyedi elektronikák, fontos kiegészítõi az igényes otthoni zenehallgatásnak.

Így találhatunk: fejhallgató erõsítõt,normál és SE kivitelben, hangszedõ (phono) elõerõsítõt MM/MC kivitelben, távvezérelhetõ passzív (!) elõerõsítõt a Creek kínálatában.

A Creek elektronikák hangjáról pedig álljon itt egy  vélemény: …"olyan mint a jó feleség ,hangja soha nem zavaró s hosszú ideig lehet vele (együtt) élni…"

Valamint egy nagyon sokat érõ, már már ajánlással felérõ vélemény a méltán elismert hangfal gyártótól a Shahinian Acoustics-tól: "For more affordable separates, as well as what we feel are the world's best integrated amplifiers, no one rivals Creek.

Tegyen próbát, nem fog csalódni! A Creek „hozza” amit ígér, sõt néha többet is.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems