Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
EPOS
CREEK
DNM
ETI
MOREL
Akciók
Árlisták / prices
Rólunk írták
Kapcsolat
Serrature Meroni

DNM-RESON Solid Core Cables (kábel tömör vezetõkkel)

Interconnect- RCA összekötõk Eichmann Bullet Pluggal

Hangfalkábel szerelten DNM MC banán dugóval, valamint folyóméterben is.

Megjelent és már kapható a DNM új kábelei, a 4 eres interkonnekt,(5400.-Ft/m) valamint a 4x0,65mm(6700.-/m) és a 4x1mm hangfalkábel(7600.-/m. Mindegyik kapható folyóméter kiszerelésben.

A 80-as évek elején a zeneszeretõ hifisták felfedezték a magas minõségû kábelek jelentõségét.

A drága komponensek elterjedésével egy idõben a magasabb árfekvésû (sokszor túlárazott) kábelek piacán üde színfolt volt a zseniális angol mérnök Denis Morecroft kábel elgondolása. Sokan mosolyogtak az akkori TV antenna vezetékre hasonlító termékre, annál nagyobb volt a meglepetés amikor meghallották, milyen kiegyensúlyozott, túlzásoktól mentes hangja van.Ennek a kábelnek az erõssége a középtartomány és az emberi (ének)hang a hangszereknek, csodálatos, torzításoktól mentes megjelenítése.

Mi a titka? Mi lehet amögött a tény mögött, hogy egy kábel 27 éve változatlan formában sikeres az audiofil rajongók között. Mert ez tény!

Vizsgáljuk meg a kábelek fizikáját!

(Eddy Currents- örvény áram)

"A sok elemi szállal rendelkezõ vezetékek minden egyes szálja vezetõ, mely körül elektromágneses mezõ keletkezik. Igy minden egyes elemi szál mágneses tere befolyásolja, rendszerint károsan a másik vezetõben áramló jelet s ez a hatás még fokozottabban jelentkezik a nagy tömegû csatlakozók esetében melyek bár lehetnek roppant látványosak és drágák nem érik el a kistömegû esetenként még fémet sem tartalmazó csatlakozó dugók hangját.Ezek akáros hatásokbefolyásolják a hasznos jel áramlását, sokszor hallunk ilyenkor túlzott magasakat, és nem korrektmélyeket."

Ezért a DNM a pólusonként egyetlen tömör kis keresztmetszetû vezetõvel(magas rezisztencia)és megfelelõen távolság( alacsony kapacitás és impedancia)tartott kábelekben látja filozófiája, és a korrekt hangú vezetõ megvalósítását.


Ennek mûködését az is bizonyítja, hogy a több mint 25 éve változatlan formában gyártott kábel a mai napig megállja a helyét, és sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2002-ben a 100 font alatti kategóriában a What Hi-fi megszavazta az év kábelének.

"This is an absolutely iconic speaker cable that has proven it's worth over the decades while other brands and designs have come and gone."
"Ez az abszolút kábel ikon évtizedek óta bizonyítja az értékét, miközben egyéb márkák és elgondolások, kábelkonstrukciók jönnek és mennek..."

Az alábbi cégek használják OEM kábelként aDNM/Resont: Crimson, Cyrus ,Epos,Rehdeko,Rethm,Tokaro...továbbá javasolt kábelként Naim-hoz, Linn-hez, NVA-hoz, NAD-hoz,Croft- hoz, Mc Cormack-hoz,s szinte az összes csöves erõsítõhöz, Quad sztatikus hangfalhoz.

"The DNM/Reson Speaker Cable is the most important 100 HiFi Products of the last 40 years"

Stereophile Magazin's issue62.

"The DNM cables are inexpensive by high-end audio standards, they absolutely prove they worth, no matter how complex and inexpensive the competition".

HiFi Logic

..."I also cannot fail to note the DNM/Reson Cable specifically for being probably the lowest price cable with a claim to true High-End Audio Performance".

TNT Audio 1998

DNM / Reson
“…the amazing tonal purity – hardly a hint of grain or cloudiness in a super-wide soundstage...”

- Hi Fi News

Az új négyeres DNM Stereo Solid Core Precision hangfalkábel.

DNM-RESON hálózati kábel, 3x0,75 tömör vezetővel,

Javasoljuk Cd játszók, valamint kisebb teljesítményű ( 50-70 Watt) erősítőkhöz.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems