Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek
EPOS
CREEK
DNM
ETI
MOREL
Akciók
Árlisták / prices
Rólunk írták
Kapcsolat
Serrature Meroni

ETI (Eichmann Technologies International) Brisbane,Australia

A déli félteke hifi és high-end gyártmányai ritkán kerülnek el hozzánk, pedig ott is készülnek nagyon igényes és jó hangú berendezések, csak egy példa az ausztrál Halcro erõsítõi.

De innovatív feltalálók is élnek ott, ezek közül az egyik Keith Eichmann. Õ , mintegy újra „feltalálta” az RCA csatlakozók új típusát az Eichmann Bullet Plugot. Ebben az RCA dugóban a különleges az, hogy a külsõ, negatív érintkezõje nem fém gyûrû, hanem „csak” egy fém tüske. Ez a fémtüske Te-Cu, azaz tellurium-réz ötvözet. Közismert, hogy Ausztrália a világ egyik legnagyobb réz,ezüst,aluminium(bauxit) érceklelõhelye,s az ETI saját rézbányával is rendelkezik!Ez az ötvözet 350%-al jobb vezetõ a jelenleg használt RCA dugók anyagánál, a nikkel,sárgaréz,foszforbronz ötvözeteknél. Így a kábelként használt vezetõ réz vagy ezüst bármennyire is kiváló vezetõ, a csatlakozóinál bekövetkezik a bottle neck a „palacknyak” hatás azaz az elektron áramlás lelassul, a hang megváltozik.

Miért jobb a Bullet Plug csatlakozó, kérdezhetnénk? Mivel ebben a csatlakozóban csak egyetlen ponton érintkezik a külsõ gyûrûn ,az elektronok áramlása nem szétszórtan, hanem csak egy koncentrált kontaktuson történik. Gondoljuk csak el, hogy lelassul egy folyó áramlása, ha több ágra szakad, s nem egy mederben folyik tova. Ráadásul a hagyományos csatlakozás a tökéletlensége miatt, a zaj kialakulásának egyik forrása lehet. Kapacitív zajok, örvényáram miatti zajok, stb. Az ezüst kábelek használóinak természetesen a Silver Bullet Plugot ajánljuk a legmagasabb igények kielégítésére.

Az Eichmann kábelek teljes választékot kínálnak a hálózati kábeltõl az interconnecten át a hangfal kábelekig, ezzel is segítve a komplett rendszer alkalmazását, kialakítását.

Legújabb fejlesztésük eredményeképpen elkészült a PhonoPod HC-XTC, szerelhetõ RCA aljzat, melynek anyaga a nagy vezetõképességû TeCu,( nem nikkel,nem sárgaréz,stb) és szokatlanul vastag (20mikron),kopásálló arany bevonat.

Továbbá a rezonancia csökkentõ Topper, mely a nemkívánatos rezgések hatékony csillapítója. Alkalmazható front end nél, hangfalaknál, sõt kábelek esetében is.

"You'll never be sorry you bought the best".

EICMANN BULLETPLUG® – MALE RCA
Tellurium réz, vagy nagy tisztaságú ezüst vezetõk (kiváló konduktivitás!), minmimális "plusz" vezetõ kerül a jel útjába!
Ideális rezonanciacsökkentés, és elektromos jellemzõk. ESR,EMF.
Jelenleg több mint száz kábelgyártó használja, mint csatlakozót kábeleihez!.
Tervezés és gyártás:Brisbane, Queensland, Australia

EICHMANN PHONOPOD– FEMALE RCA

PhonoPod XTC and PhonoPod HC-XTC
Alacsony induktivitás, koherens hangzás.

"Gold micro-plating over high conductivity copper alloy (XTC).
20 micron gold micro-plating over pure copper (HC-XTC). This results in better signal transfer, higher resolution, and our unique controlled 'skin-depth ratio' or SDR™ for enhanced frequency/phase coherency."
valós 75 Ohm impedancia. I Ideális csatlakozó digitális, vagy videó egységekhez is. Könnyû szerelhetõség.

EICHMANN BAYONET PLUG™ – BANANA PLUG
Magas konduktivitású tellurium-réz; vagy színezüst (99.99% tisztaság!).
A legjobb jelvezetésre kifejlesztve. Kitûnõ hang, csekély skin-hatás.

"Spring loaded steel locking mechanism, purposely separate from the conducting element for superior sound, and a better, more solid connection.
Extensive use of glass impregnated moulded polymers. Ideal resonance and electrical characteristics.
Crimp or solder connection. "

Tervezés és gyártás: Brisbane, Queensland, Australia.

EICHMANN CABLEPOD™ – BINDING POST
Audiophile minõségû csatlakozó, kompatibilitás a banándugókkal és a sztenderd hangfalkábel csatlakozókkal. Nincs kábel nyírás, mivel a csavarorsón belül egy belsõ menetes betét mint a satupofa mozog (a képen fekete gyûrü látszik).elfordulás mentesen. Ideális lehet, akár régebbi hangfal és erõsítõk csatlakozásainak cseréjekor.

Anyaga nagy tisztaságú tellurium copper ( 90% IACS fölött)a kitûnõ konduktivitás miatt.

"Optimized surface area, thickness, and mass for better signal transfer, fewer skin effect artifacts, and better sound.
Proprietary polymer telescoping mechanism to facilitate clamping of spades and bare wire without introducing a dissimilar metal. Results in superior sound, and a better, more solid connection.
Securing nut insulated from the conductive element by threaded polymer guide, thus eliminating a dissimilar metal from the signal path. Enhanced signal integrity and better sound. "

Tervezés és gyártás:Brisbane, Queensland, Australia.

EICHMANN TOPPER

Hatékony rezonancia csökkentõ, készüléken, hangfalon valamint táp és hangfal kábelek alatt. Anyaga nagy belsõ csillapítású aluminium ötvözet, alakja fraktál matematikai számítások eredménye.

Quiet Revolution "A csend forradalma" Coming Soon.

Az ETI legújabb fejlesztése a QUIESSENCE interconnect és hangfalkábele hamarosan jön.

Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

developed by Centrumnet Systems